Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Mitsubishi Electric WM112 Package Ecodan Luft-vattenvärmepump

132 995,00 kr

Priset är inklusive standard installation efter ROT-avdrag. 
Kort information om luft-vattenvärmepumpen: 
  • Värmer 20-280  
  • Värmekapacitet 12,7kW
  • Energiklass A+++
  • Effekt 10 kW
  • Volym 200 l
  • Luft-vattenvärmepumpen har en garantitid på 5 år
  • Drifttestad till -25 °C

 

Läs mer i produktbladet

Beskrivning

Upptäck Mitsubishi Electric WM112 Package Ecodan

– Mitsubishi Electrics WM112 Ecodan Package är ett av de tystaste och mest energieffektiva luft-vattensystemet på marknaden. Det som skiljer det från andra luft-vattenvärmepumpar är att det finns vattenrör mellan inomhus- och utomhusenheterna istället för köldmedium. Ecodan luft-vattenvärmepumpar utvecklas och tillverkas i Mitsubishi Electrics egna fabriker, vilket garanterar högsta kvalitet in i minsta detalj och är därför väl anpassad för nordiska förhållanden. Den är enkel att installera med en liten 1,6 meter hög värmelagringstank och en kapacitet på 200 liter.

Spara energi och pengar 

Mitsubishi Electrics inverterteknik är utformad för att använda exakt den mängd energi som behövs för att värma upp ditt hem. Det innebär att ingen energi går till spillo, vilket är bra för både din plånbok och miljön.

Trygghetsförsäkra din luft-vattenvärmepump i 16 år 

För att ge våra kunder extra trygghet erbjuder Mitsubishi Electric en 16-årig försäkring utöver vår 5-åriga standardgaranti. Detta, i kombination med vår högkvalitativa produkt, gör Ecodan till det smartare valet för sinnesfrid.

Vi på Treza Solutions hjälper dig under den 5-åriga standardgaranti, men även meddela Mitsubishi Electric att de ska kontakta dig som kund för att ta del av den 16-åriga trygghetsförsäkringen. 

Mitsubishi Electric Ecodan

Mitsubishi Electric WM112 Package Ecodan användbara funktioner:
  • Låg ljudnivå 

Mitsubishi Electrics värmepumpar är konstruerade för att ge dig bästa möjliga inomhusklimat utan höga ljudnivåer. Utöver sin redan tysta ljudnivå, är Ecodan dessutom utrustad med ett “Quiet-mode”, vilket innebär att den kan vara ännu tystare under natten för att undvika att störa din sömn.

  • Styr din luft-vattenvärmepump med Wifi

Med  MELCloud-app kan du styra din luft-vattenvärmepump oavsett om du slappar i soffan eller är bortrest. Du kan också kontrollera vädret på din installationsplats och få tillgång till användarsupport. Med Wifi styrning från valfri enhet kan du uppnå en enklare vardag. Vill du veta mer? Läs mer om MELCloud Wifi-styrning här. 

  • Fler tillbehör till din luft-vattenvärmepump

Vi på Treza Solutions har flera olika sorters tillbehör, som exempelvis fjärrkontroll med inbyggd rumsgivare, buffertank, markstativ och mycket mer som kan förenkla din vardag. Du hittar mer om tillbehör till luft-vattenvärmepumpar här. 

 

 

Om märket

Mitsubishi Electric är ett ledande varumärke inom energieffektiva lösningar och teknik. Deras luft-vattenvärmepumpar är speciellt utformade för att passa det nordiska klimatet, vilket gör dem idealiska för svenska förhållanden. Med fokus på hållbarhet och miljövänliga innovationer erbjuder Mitsubishi Electrics värmepumpar hög prestanda samtidigt som de minimerar energiförbrukningen. Utforska deras sortiment för effektiva och pålitliga uppvärmningslösningar.

 

Skaffa din luft-vattenvärmepump idag och dra nytta av vårt kostnadsfria hembesök!

Treza Solutions erbjuder kostnadsfria hembesök för att bedöma lämpligheten av en luft-vattenvärmepumpsinstallation. Vi fokuserar på befintliga värmesystem, energieffektivitet och individuella preferenser för att säkerställa bästa möjliga lösning. Vårt besök inkluderar noggrann kvalitetssäkring och riskbedömning. Kontakta oss idag för att boka din konsultation och hitta den perfekta värmelösningen för ditt hem.

Ytterligare information

Varumärken

Egenskaper

Låg ljudnivå, Miljövänligt köldmedium, Styrning via telefon, Wifi-styrning ingår

Produktgaranti

5 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mitsubishi Electric WM112 Package Ecodan Luft-vattenvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp