Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Daikin Multisplit kombinerat med 2 Solo R 20 innerdelar

31 495,00 kr

Pris är ink. installation efter ROT- avdrag inklusive 10 meter rör mellan inne- och utedel samt 2 håltagningar.
Kort information om Daikin Multisplit kombinerat 2 Solo R20 innerdelar: 
  • Värmekapacitet 4.8 kW
  • Kylkapacitet 4.6 kW
  • Drifttestad ner till 
  • Luftvärmepumparna har en garatitid på 5 år
Läs mer i produktbladet
5 års garanti

Beskrivning

Optimera inomhusklimatet med Daikins Multisplit-system

Daikins Multisplit-system erbjuder en idealisk lösning för ett balanserat inomhusklimat samtidigt som du sparar både pengar och utrymme. Varje inomhusenhet kan individuellt justeras till önskad temperatur inom samma driftläge (kyla/värme), vilket ger dig flexibilitet och komfort i varje rum.

Placera inomhusenheterna där de passar bäst i ditt hem eller kontor med hjälp av längre rörsystem, vilket möjliggör flexibel placering av utomhusenheten. Med endast en utomhusenhet kan du effektivt värma eller kyla hela bostaden och skapa skräddarsydd komfort i varje rum.

Skapa det perfekta inomhusklimatet med Daikins Multisplit-system och njut av optimal komfort i ditt hem. Kontakta oss för mer information om installationen och rådgivning. 

 

Användbara funktioner:
  • Optimera din komfort med ONECTA

Anpassa din värmelösning efter din livsstil och komfortnivåer året runt med ONECTA-appen. Du kan enkelt få kontroll över rumstemperaturen, fläkthastigheten och driftläget via valfri enhet. Den inkluderar även röststyrning för enklare användning och bekvämlighet. Aktivera röststyrning med flerspråksstöd för att integrera med smarta enheter som Google Assistant och Amazon Alexa. Detta är något som ingår som alltid! 

  • Uppnå renare inomhus atmosfär

Det luftrenande filtret avlägsnar luftburna dammpartiklar för att säkerställa en konstant tillförsel av ren luft. Solo R modellerna är utrustade med ett titanapatitfilter som effektivt bryter ner oönskade lukter från till exempel tobaksrök och husdjur. 

 

 

Om märket

Daikin är en framstående tillverkare av värmepumpar som kontinuerligt utvecklar miljövänliga och högeffektiva lösningar. Daikin erbjuder värmepumpar och kylanläggningar för villor, affärer och kontor över hela världen. Med över 90 års erfarenhet inom branschen garanterar Daikin enastående service och hög kvalitetskontroll. Genom att välja Daikin gör du ett smart val för både din plånbok och miljön.

Ytterligare information

Produktgaranti

5 år

Varumärken

Egenskaper

Miljövänligt köldmedium, Styrning via telefon, Wifi-styrning ingår

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Daikin Multisplit kombinerat med 2 Solo R 20 innerdelar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp