Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Fujitsu Nordic Master 12 luftvärmepump

28 995,00 kr

Pris är ink. installation efter ROT- avdrag.

 

Kort information produkten: 
  • Värmekapacitet 8.4 kW
  • Kylkapacitet 5.1 kW
  • Energiklass A+++
  • SCOP-värde 5.3
  • Drifttestad ner till -35°C
  • Luftvärmepumparna har en garantitid på 5 år 

 

 

Läs mer i produktbladet 
5 års garanti

Beskrivning

Fujitsu Nordic Master 12 luftvärmepump- den revolutionerade luftvärmepumpen för nordisk klimat

Fujitsu Nordic Master 12 är en mycket avancerad luftvärmepump som erbjuder exceptionella prestanda, effektivitet och energibesparingar. Utrustad med flera fläktlägen men bibehåller ändå låga ljudnivåer och ett luftrenande plasmafilter är den konstruerad för att fungera under de krävande förhållandena i det nordiska klimatet. Med en energiklassning på A+++ bidrar den också till att minska energikostnaderna och miljöpåverkan. Den flexibla installationen och inbyggt WiFi för fjärrstyrning gör den till en idealisk lösning för miljömedvetna konsumenter.

Dessutom är Nordic Master serien av värmepumpar utformade för att leverera nominell effekt ända ner till -25°C, vilket ger mycket stora energibesparingar. 

Användbara funktioner: 
  • Uppnå maximal luftkvalitet 

Nordic Master 12 har toppmoderna plasmafilter som ger en oöverträffad lösning för effektiv rening av inomhusluften. Du aktiverar det enkelt med Air Clean-funktionen på den innovativa fjärrkontrollen. Denna luftvärmepump har också en energieffektiv kaminfunktion som förbättrar luftcirkulationen utan att kompromissa med energiförbrukningen. Upplev renare luft och optimal komfort hemma med Nordic Master 12:s banbrytande luftreningsteknik och smarta luftcirkulation funktioner.

  • Nordic Master 12s avancerade närvarosensor

Nordic Master 12 levereras med en närvarosensor som hjälper till att spara energi och minska miljöpåverkan. Den avancerade sensorn känner av användarens närvaro i rummet. När rummet är tomt växlar enheten automatiskt till ekonomiläge, vilket optimerar energiförbrukningen och främjar en mer hållbar drift.

  • Airstage Mobile App för Fjärrstyrning

Med Nordic Master 12s inbyggda WiFi-modul och Airstage Mobile-appen kan du bekvämt fjärrstyra din luftvärmepump på längre distanser från din smartphone eller surfplatta. Du kan enkelt hämta appen genom att skanna QR-koden som finns på produktbladet.

 

 

 

Om märket: 

Klima-Therm AB är en ledande leverantör av kyltekniska produkter och värmepumpar i Sverige och representerar varumärken som Fujitsu. Som en del av Klima-Therm-koncernen är företaget väl positionerat för att erbjuda högkvalitativa lösningar. 

Japanska Fujitsu är världsledande på luftvärmepumpar och AC-aggregat som är anpassade för nordiskt klimat och effektiva även i kallare temperaturer. Fujitsus luftvärmepumpar har kraftfull prestanda och smidig drift, med en rad modeller som passar för olika behov och miljöer.

Ytterligare information

Varumärken

Egenskaper

Drifttestad ner till -30°, Låg ljudnivå, Lämplig med braskamin, Miljövänligt köldmedium, Röststyrning via Google Assistant/Amazon Alexa, Styrning via telefon, Wifi-styrning ingår

Produktgaranti

5 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Fujitsu Nordic Master 12 luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp