Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Mitsubishi Dojo 25 Luftvärmepump

25 295,00 kr

Pris är inkl. installation efter ROT- avdrag.

  • Värmer upp till ca 100m2 och kyler upp till ca 50m2
  • 5,1kW Värme
  • 3,6kW Kyla
  • SCOP-värde 4,1
  • Energiklass A+
  • Drifttestad ner till -25
  • 5års garanti
  • 10A säkring

750 x 600 x 215 (B x H x D)

Läs mer i produktbladet!

5 års garanti

Beskrivning

Mitsubishi Dojo 25 Luftvärmepump – En både lättplacerad och diskret pump!

Mitsubishi Dojo 25 är inte bara lätt att placera tack vare den kompakta storleken på innedelen men den smälter också diskret in i omgivningen. Detta samtidigt som den är en av de mest effektiva värmepumparna på marknaden! 

Mitsubishi Electrics innovativa Hyper Heating-tekniken ger dig det där lilla extra för att ha en god komfort inomhus både sommar och vinter! 

Några av fördelarna med Mitsubishi Dojo 25 värmepumpen

1. Avancerad prestanda för uppvärmning och kylning: Mitsubishis värmepump Dojo 25 är konstruerad för att leverera exceptionell värme- och kylprestanda. Med sin avancerade teknik kan den effektivt upprätthålla önskade temperaturer även under extrema väderförhållanden, vilket säkerställer din inomhuskomfort under hela året.

2. Energieffektivitet: Mitsubishi är känt för sitt engagemang för energieffektivitet, och Dojo 25 är inget undantag. Denna värmepump är konstruerad för att optimera energiförbrukningen, vilket hjälper dig att minska ditt koldioxidavtryck och spara på energikostnader utan att kompromissa med prestanda.

3. Kapacitet för flera zoner: Dojo 25 är en flerzonsvärmepump, vilket innebär att den kan ge värme och kyla till flera områden eller rum i ditt hem eller kontor. Med individuella temperaturkontroller för varje zon har du flexibiliteten att skapa personliga komfortinställningar för olika utrymmen, vilket säkerställer att allas behov tillgodoses.

4. Tyst och tyst drift: Ingen gillar en bullrig värmepump som stör deras lugn och ro. Mitsubishi förstår detta och Dojo 25 är konstruerad för att arbeta tyst. Du kan njuta av en lugn miljö utan störande ljud, så att du kan fokusera, koppla av eller sova ostört.

5. Förbättrad luftkvalitet: Dojo 25 har avancerad luftreningsteknik för att förbättra inomhusluftens kvalitet. Den filtrerar effektivt bort allergener, dammpartiklar och andra föroreningar, vilket säkerställer renare och hälsosammare luft för dig och dina nära och kära.

6. Smarta reglage: Mitsubishi förstår behovet av bekvämlighet och kontroll. Dojo 25 kan erbjuda smarta funktioner, såsom Wi-Fi-anslutning, så att du kan styra och övervaka din värmepump var du än befinner dig med hjälp av en smartphone eller ett kompatibelt smarta hem-system. Du kan justera inställningar, ställa in scheman och till och med få meddelanden om underhåll, vilket ger ultimat bekvämlighet och sinnesro.

7. Hållbarhet och tillförlitlighet: Mitsubishi är känt för sina hållbara och pålitliga produkter, och Dojo 25 är byggd för att hålla. Med högkvalitativ konstruktion och rigorösa tester erbjuder denna värmepump långvarig prestanda, vilket säkerställer att du kan njuta av dess fördelar under många år framöver.

 

Detta är bara några av de fördelar du kan förvänta dig av Mitsubishi Dojo 25 värmepump. Dess avancerade teknik, energieffektivitet, flerzonsfunktion, tysta drift, luftrening, smarta kontroller och tillförlitlighet gör den till ett förstahandsval för dig som söker optimal komfort och prestanda.

Dojo luftvärmepump

 

Kontakta oss nu för att få mer information om Mitsubishi Dojo 35 luftvärmepumpen och en kostnadsfri konsultation!

 

Ytterligare information

Egenskaper

Designad innedel, Golvmodell, Låg ljudnivå, Miljövänligt köldmedium

Varumärken

Yta att värma

Liten- upp till 100 m²

Produktgaranti

5 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mitsubishi Dojo 25 Luftvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp