Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Mitsubishi Electric WM85 Package Ecodan Luft-vattenvärmepump

121 995,00 kr

Priset är inklusive standard installation efter ROT-avdrag. 
Kort information om luft-vattenvärmepumpen: 
  • Värmer 20-220  
  • Värmekapacitet 9,8 kW
  • Energiklass A+++
  • Effekt 9 kW
  • Volym 200 l
  • Luft-vattenvärmepumpen har en garantitid på 5 år
  • Drifttestad till -25°

 

 

Läs mer i produktbladet

Beskrivning

Upptäck Mitsubishi Electric WM85 Ecodan Package – Effektivt och tyst luft-vattensystem för nordiska förhållanden!

Mitsubishi Electric WM85 Ecodan Package är ett högeffektivt luft-vattensystem med extremt låg ljudnivå. Till skillnad från andra luft-vattenvärmepumpar som använder köldmedium, använder WM85 Ecodan Package vattenrör för att överföra värme mellan inomhus- och utomhusenheterna. Mitsubishi Electric tillverkar dessa värmepumpar i sina egna fabriker för att säkerställa högsta kvalitetsstandard, vilket gör att de passar utmärkt för nordiska förhållanden. Med en liten 1,6 meter hög värmetank och en kapacitet på 200 liter är installationen enkel.

Spara energi och pengar 

Mitsubishi Electrics inverterteknik är utformad för att använda precis den mängd energi som behövs för att värma upp ditt hem. Det innebär att ingen energi går till spillo, vilket är bra både för din plånbok och för miljön.

Trygghetsförsäkra din luft-vattenvärmepump i 16 år 

Mitsubishi Electric erbjuder sina kunder en extra 16-årig försäkring utöver standardgarantin på 5 år för att ge extra sinnesro. Vi på Treza Solutions hjälper dig under den 5-åriga standardgarantin och meddelar även Mitsubishi Electric att kontakta dig som kund för att ta del av den 16-åriga försäkringen.

Mitsubishi Electric WM85 Package Ecodan Luft-vattenvärmepump

Användbara funktioner
  • Låg ljudnivå 

Mitsubishi Electrics luft-vattenvärmepumpar är konstruerade för att ge dig bästa möjliga inomhusklimat utan att orsaka höga ljudnivåer. Förutom att Ecodan redan är tyst är den utrustad med ett “Quiet mode” som gör att den kan vara ännu tystare under natten och därmed undvika att störa din sömn.

  • Styr din luft-vattenvärmepump med Wifi

Med MELCloud-appen kan du styra din luft-vattenvärmepump på längre distanser. Du kan också hålla koll på vädret där din luft-vattenvärmepump är monterad, samt få tillgång till användarsupport. Genom att aktivera wifi-styrning från vilken enhet som helst kan du förenkla din dagliga rutin. Vill du lära dig mer? Kolla in MELClouds funktion för wifi-styrning här.

  • Fler tillbehör till din luft-vattenvärmepump

På Treza Solutions erbjuder vi en mängd olika tillbehör för att förenkla din vardag. Bland annat en fjärrkontroll med inbyggd rumsgivare, en bufferttank, markstativ och många andra användbara saker. Klicka dig vidare här för mer information om tillbehör till luft-vattenvärmepumpar.

 

 

Om märket

Mitsubishi Electric är ett ledande varumärke inom energieffektiva lösningar och teknik. Deras luft-vattenvärmepumpar är speciellt utformade för att passa det nordiska klimatet, vilket gör dem idealiska för svenska förhållanden. Med fokus på hållbarhet och miljövänliga innovationer erbjuder Mitsubishi Electrics värmepumpar hög prestanda samtidigt som de minimerar energiförbrukningen. Utforska deras sortiment för effektiva och pålitliga uppvärmningslösningar.

 

 

Skaffa en luft-vattenvärmepump idag och få ett kostnadsfritt hembesök!

Treza Solutions erbjuder kostnadsfria hembesök för att utvärdera lämpligheten av en luft-vattenvärmepumpsinstallation, med fokus på befintliga värmesystem, energieffektivitet och individuella preferenser. Vårt besök inkluderar även noggrann kvalitetssäkring och riskbedömning. Kontakta oss idag för att boka din konsultation och hitta den bästa värmelösningen för ditt hem.

Ytterligare information

Varumärken

Egenskaper

Låg ljudnivå, Miljövänligt köldmedium, Styrning via telefon, Wifi-styrning ingår

Produktgaranti

5 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mitsubishi Electric WM85 Package Ecodan Luft-vattenvärmepump”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp