Treza Logo
Utmärkelser 2024
Utmärkelse 2024

Samsung Nordic Geo 35

Det ursprungliga priset var: 25 995,00 kr.Det nuvarande priset är: 21 995,00 kr.

Priset är inklusive installation efter ROT-avdrag. 
Kort information om luftvärmepumpen:
 • Värmer 165 m²
 • Värmekapacitet 7.2 kW
 • Kylkapacitet 4.6 kW
 • Energiklass A++
 • SCOP 4.26
 • Drifttestad till -30°
 • Wifistyring
 • Luftvärmepumpen har en garantitid på 5 år
Läs mer i produktbladet
Kampanj

Beskrivning

Samsung Nordic Geo 35 – Sprid värmen & kylan till större ytor!

Samsungs luftvärmepumpar är framtagna för att klara av det nordiska klimatet och det är inget undantag för vårt senaste tillskott ifrån Samsung, vilket är Samsung Nordic Geo 35. Med sin nya avancerade design har värmepumpen en större fläkt som gör att pumpen har en bättre kapacitet vilket i sin tur gör att kylan och värmen i hemmet sprids till större ytor snabbare. Med dess intelligenta funktioner är det lättare att anpassa luftvärmepumpen efter sina egna behov.  Och få både ett behagligt inomhusklimat och en förenklad vardag.

Easy Filter Plus 

Filtret på Samsung Nordic Geo sitter på ovansidan på utsidan av pumpen, vilket gör att det blir lättare och mer effektivt att ta ut filtret och rengöra det. Detta bidrar till att luftvärmepumpens värmeväxlare håller sig rena och att livslängden förlängs.

Wi-Fi styrning

Du kan på ett enkelt sätt styra Samsung Nordic Geo via en enhet såsom din telefon, genom att ansluta värmepumpen till samma Wifi. Det du behöver göra är att ladda ner Samsungs app SmartThings och där kan du enkelt styra din luftvärmepump från längre distanser.

Low Noise Level

Utöver att Samsung Nordic Geo bidrar till ett bättre inomhusklimat, är den även väldigt tystlåten med låg decibel-nivå.

R32

Samsung Nordic Geo luftvärmepump har det miljövänliga köldmediet R32, vilket gör att luftvärmepumpen har en mindre klimatpåverkan.

Samsung Nordic Geos användbara funktioner
 • AI Auto Comfort

För att uppnå en effektivare och enklare vardag analyserar AI Auto Comfort- funktionen miljön och användarmönstret i rummet, vilket i samband med utomhustemperaturen justerar värmepumpens temperatur automatiskt för att bibehålla ett trivsamt inomhusklimat.

 • Good sleep-läge

Med Good sleep-läget ser Samsung Nordic Geo till att kontrollera och justera temperaturen i rummet automatiskt på ett energieffektivt sätt när du sover för att du ska få en god natt.

 • Eco-läge

Om du vill spara energi men ändå bevara komforten är ECO-läget perfekt. ECO- läget använder mindre kompressorkapacitet jämfört med Normal-läget, vilket minskar energiförbrukningen. Det ger dig möjligheten att kyla ner eller värma upp hemmet effektivt i ett energisparläge.

Om märket Samsung 

Samsung är ett av världens ledande företag inom sin bransch och säljer diverse elektroniska produkter. Samsungs luftvärmepumpar består av smarta funktioner som ger ett behagligt inomhusklimat oavsett årstid.

Ytterligare information

Yta att värma

Mellan- 100- 150 m²

Egenskaper

Drifttestad ner till -30°, Låg ljudnivå, Miljövänligt köldmedium, Styrning via telefon, Wifi-styrning ingår

Produktgaranti

5 år

Varumärken

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Samsung Nordic Geo 35”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev!

Få reda på de senaste nyheterna från vårt företag, tips och tricks från våra kunniga kyltekniker, förtur till våra erbjudanden och mycket mer!

Fyll i din e-postadress här nedan för att inte gå miste om något.

Du kan avregistrera din prenumeration när du vill. För mer information on Treza Solutions intergritetspolicy, kolla in vår integritetspolicy.

Treza Solutions logotyp